Poes: Nadu

/Poes: Nadu
Poes: Nadu2018-04-16T12:56:53+01:00
Poes Nadu van Abessijn Cattery Erendil

Divine Nadu Danu van Erendil

Abessijn Cattery Erendil. Poes Nadu

Vader:

EC Cenglow Maicis (aby usual)

Moeder:

Crystalpaws Nimue Josephine (aby fawn)

Geboren:

6-12-2014

Geslacht:

Poes

Roepnaam:

Mupke, Tijgertje en Pantertje (van tante Nel en papa Ted), Eekhoorntje

Ras:

abessijn

Kleur:

wildkleur

Fokker:

Phoebe Felen

Testen:

Nadu is getest op FelV, FIV, en heeft een combinatie Gentest gehad bij het dr. Van Haeringen laboratorium op alle erfelijke ziekten als PRA, PRD, PL en Pkdef.

Hoe Nadu bij ons kwam.

Nimue en Nut waren gelijktijdig drachtig. En ik had mezelf beloofd dat, als er een mooi poesje bij zou zitten, ik dit zou houden. Nadu kwam in het midden van de nacht als eerstgeborene van Nimue ter wereld. Een prachtig warm donker wildkleurtje die onmiddellijk ieders hart stal. Ik heb haar in de weken die volgden tientallen keren kunnen verkopen, ze was de lieveling van iedereen. En eigenlijk ook wel van mij. Dus zo kwam het dat in mijn kleine cattery, waar ik eigenlijk het liefste zilvertjes wil fokken, met vlag en wimpel een wildkleurig wezentje bleef wonen. Ze heeft een heel speciaal plekje in mijn hart, tenslotte is ze letterlijk in mijn handen geboren en heb ik haar navelstrengetje verbroken. Dus toen bleek dat zij helemaal bevriend raakte met Thor toen die hier logeerde heb ik het plan opgevat om haar een dekking van Thor te laten krijgen in de hoop op een bruikbaar zilvertje om de lijnen van Nimue, Maicis en Nadu voort te zetten in de zilvers. Dank je wel Mireille Göbel voor je toestemming in deze!

De naam ‘’Nadu’’

Omdat Nimue uit Engeland kwam vond ik het leuk een Keltische naam voor de kleine te vinden. En die kwam gelijk: Danu, de moedergodin van kennis, wijsheid, de aarde en vruchtbaarheid. Sommigen geloven dat de Maangodin Diana/Phoebe voortkwam uit de grote Danu. In de weken daarna is de naam eigenlijk per abuis snel verworden tot Nadu.

Mandala van het volk van Danu

mandala danu folk
Danu
Abessijn Cattery Erendil. Poes Nadu als kitten.
CONTACT US
221, Mount Olimpus, Rheasilvia, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy
+1 (999) 999-99-99
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3Lmdvb2dsZS5jb20vbWFwcy9lbWJlZD9wYj0hMW0xOCExbTEyITFtMyExZDYwNDQuMjc1NjM3NDU2ODA1ITJkLTczLjk4MzQ2MzY4MzI1MjA0ITNkNDAuNzU4OTkzNDExNDc4NTMhMm0zITFmMCEyZjAhM2YwITNtMiExaTEwMjQhMmk3NjghNGYxMy4xITNtMyExbTIhMXMweDAlM0EweDU1MTk0ZWM1YTFhZTA3MmUhMnNUaW1lcytTcXVhcmUhNWUwITNtMiExc2VuITJzITR2MTM5MjkwMTMxODQ2MSIgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6MCI+PC9pZnJhbWU+
Thank You. We will contact you as soon as possible.
SUBSCRIBE NOW
TO GET SPECIAL OFFERS